Recomandari laptop-uri pentru studenti

Iata inca un articol cu recomandari in legatura cu cele mai potrivite laptop-uri pentru studenti.

Dell XPS 15

Procesor: Intel Core i5-i9, a opta generatie | Placa video: Intel UHD Graphics 630 – Nvidia GeForce GTX 1050 Ti | Memorie RAM: 8 GB – 32 GB | Ecran: Display FHD cu diagonala de 15.6 inch (si rezolutia de 1920 x 1080 pixeli) / LED 4K UHD (cu rezolutia de 3840 x 2160 de pixeli) si panou tactil optional | Spatiu de stocare: 1TB 5,400 RPM HDD – 1TB PCIe SSD

Modelele din seria Dell XPS au fost ani la randul printre cele mai buni laptop-uri pentru studenti, iar noul XPS 15 nu este diferit din acest punct de vedere. Nu s-au schimbat prea multe in comparatie cu modelele anterioare – insa de data aceasta, nu este neaparat un lucru rau. Ceea ce cumparati aici este un model Ultrabook de incredere, cu o performanta suficienta pentru a te ajuta sa-ti rezolvi lucrarile pentru facultate fara a costa o avere. In timp ce modelul entry-level este perfect pentru majoritatea oamenilor, ai posibilitatea de a reconfigura acest dispozitiv cu un procesor Core i9 si memorie RAM de 32 GB, transformand Dell XPS 15 intr-un laptop ultra-performant. Singurul sau dezavantaj este acela ca nu prezinta o camera web.

Microsoft Surface Pro 6

Procesor: Intel Core i5-i7, a opta generatie | Placa video: Intel UHD Graphics 620 | Memorie RAM: 4 GB – 16 GB | Ecran: Display PixelSense cu diagonala de 12.3 inch (si rezolutia de 2736 x 1824 pixeli) | Spatiu de stocare: 128 GB – 1TB (SSD)

Gama Microsoft Surface si-a construit reputatia drept una dintre cele mai bune laptop-uri ce ruleaza Windows ca sistem de operare – panou touchscreen, un nivel de performanta  incredibil si o durata lunga de viata a bateriei. Surface Pro 6 continua această traditie in ciuda faptului ca nu aduce imbunatatiri atat de semnificative in comparatie cu modelele precedente, la fel ca Dell XPS 15 mai sus. Ceea ce cumparati aici este un model de tableta rapida pentru Windows care se poate transforma in laptop fara pic de efort. Poti sa-ti termini munca pentru facultate si apoi sa-l transformi in tableta si sa te recreezi, fara prea mult efort.

Lenovo Flex 6 14

Procesor: Intel Pentium 4415U – Intel Core i5-8250U | Placa video: Intel HD Graphics 620 | Memorie RAM: 8 GB | Ecran: Display IPS cu diagonala de 14 inchi, FHD (si rezolutie de 1920 x 1080 pixeli); multi-touch si optiune anti-orbire | Spatiu de stocare: pana la 256 GB SSD

Viata la facultatea devine din ce in ce mai scump – e un lucru pe care nu-l poti evita. Plata creditelor, eventualele distractii prin cluburi cu prietenii, costurile pentru traiul in camin. De aceea, exista laptop-uri pentru studenti ce iti pot oferi performnte minunate la un pret rezonabil,precum acest Lenovo Flex 14. La un pret de 550 de dolari americani, adica vreo 2322 de lei in banii nostri, sunt multe de spus despre acest Ultrabook capabil sa gestioneze orice provocare iti arunca semestrul- iar Lenovo Flex 14 are si un aspect foarte frumos. Nu vei gasi un laptop mai bun la un pret mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *