iOS 12.3, lansat oficial

Astazi, Apple a lansat iOS 12.3, o actualizare majora a sistemului de operare pentru iPhone, ce vine impreuna cu o gramada de caracteristici noi. Sase versiuni beta au aparut inainte de lansarea oficiala, care a avut loc acum 4 zile, si aduce software-ului multe dintre aspectele pe care cei de la Apple le-au promis in cadrul evenimentului lor din martie. Daca in prezent rulezi iOS 12.2, primesti lista cea mai scurta de modificari. Insa, daca telefonul tau ruleaza o versiunea iOS 12.1.4 sau o versiune mai veche a iOS 12, vei obține o actualizare mult mai mare, deoarece caracteristicile, functiile si problemele remediate de la aceste actualizari sunt la bordul noii versiuni iOS 12.3.

Viteza de descarcare mai buna

Daca ai ultima generatie de iPhone, singur stii ca viteza de descarcare a dispozitivului pe iOS 12.2 ar trebui sa fie in jur de 460 MB pe secunda. Actualizarea iOS 12.3 aduce o viteza de descarcare putin mai buna, de 464.3 MB pe secunda, pentru utilizatorii iPhone X.

Iar in cazul in care ai iPhone, iar telefonul tau ruleaza o versiune mai veche decat iOS 12, probabil ca vei vedea o viteza de descarcare mult mai mare, deoarece noile functii si reparatiile aduse odata cu aceasta actualizare sunt copiate in versiunea ta de iOS 12.3.

Daca telefonul tau ruleaza in prezent iOS 12.2, instalarea actualizarii pentru iOS 12.3 ar trebui sa dureze cel mult 10 minute, sau chiar mai putin. A fost nevoie de aproximativ sase minute pentru a-l instala pe iPhone X.

Imbunatatiri semnficative

Actualizarea iOS 12.3 vine cu cateva imbunatatiri importante, inclusiv o noua aplicatie Apple TV. Am utilizat un timp actualizarea iOS 12.3 pe iPhone si iPad si iata ce am aflat pana acum. S-au adus imbunatiri mai ales din punct de vedere al conectivitatii, astfel incat:

  • Durata de viata a bateriei este putin mai buna
  • Wi-Fi este mai stabil si mai rapid
  • Bluetooth functioneaza normal
  • GPS-ul si datele celulare sunt stabile

Aplicatii

Aplicatiile terte de care poti beneficia in noua versiune a sistemului de operare includ Netflix, Dark Sky, Twitter, Slack, Asana, Gmail, Chrome si Spotify. Aplicațiile primare precum Safari, Podcast-urile si Calendarul sunt, de asemenea, stabile.

Viteza

iOS 12.3 este cam la fel de rapid ca si iOS 12.2, ceea ce este un lucru bun. iOS 12.2 a fost rapid pe toate iPhone-urile pe care le-am incercat de-a lungul timpului. Daca ai de-a face cu bug-uri sau cu probleme de performanta pe iOS 12.2 sau pe o alta versiune de iOS 12, ar trebui sa te gandesti serios sa-ti instalezi actualizarea iOS 12.3.

Actualizarea iOS 12.3: Ce este nou

iOS 12.3 este un upgrade de tip milestone, ceea ce inseamna ca vine cu un amestec de caracteristici, bug-uri, imbunatatiri din punct de vedere al performantei, dar si patch-uri de securitate. Cele mai mari schimbari la bord sunt actualizările la aplicatia Apple TV si upgrade-urile la AirPlay 2.

Modificarile in interfata utilizatorului includ sectiuni pentru continutul adecvat copiilor, filme, emisiuni TV, sport si alte cele. De asemenea, vei observa o noua bara inferioara pentru biblioteca si cautare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *