Accesorii pentru AirPods Max

Tocmai pentru faptul ca telefoanele seriei iPhone 12 nu mai vin in cutie cu o pereche de casti si nici cu un incarcator, Apple a lansat cea mai recenta pereche de casti, dar care este destul de diferita de celelalte modele de AirPods de pana acum si in plus este si mult mai scumpa decat castile de pana acum de la Apple. AirPods Max este o pereche de casti de tipul peste urechi ce costa 549 de dolari. Ele au o calitate foarte buna a sunetului, sunt confortabile, dar poate ca vei avea nevoie de cateva accesorii pentru aceste casti, precum o carcasa, un suport de incarcare. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune accesorii pentru AirPods Max, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

Waterfield Designs Max Shield costa 69 de dolari, este o carcasa elegant cu magneti care poate sa inlocuiasca carcasa cu care vin castile la pachet, avand in vedere ca nu este atat de potrivita. Castile AirPods Max se aseaza in carcasa si se va lipi de aceasta prin acei magneti. In interior se poate aseza si cablu USB-C la Lightning sau cablul de 3,5 mm. In exterior exista un buzunar unde se pot depozitare alte lucruri.

Cablu Lighting la mufa audio de 3,5 mm costa 30 de dolari si este un cablu de care vei avea nevoie pentru ca AirPods Max nu au un astfel de cablu. Pentru a beneficia de fisiere audio de inalta rezolutie, castile se pot conecta la un Mac sau un laptop Windows. 

Daca vrei un cablu care sa coste mai putin, avand in vedere ca este un simplu cablu Lighting la mufa audio de 3,5 mm, cablul de la Anker se gaseste la 25 de dolari.

Protectoare Seltureone AirPods Max Earcup costa 12 dolari si sunt foarte utile in cazul in care castile din aluminiu nu vrei sa se zgarie sau sa pateasca ceva. Aceste protectoare sunt din silicon si sunt disponibile in mai multe culori.

Perna pentru banda Toluohu costa 13 dolari si este utila pentru a oferi o senzatie mai confortabila pentru cap, dar este si o protectie pentru banda din plasa si ofera si un alt aspect mai special al castilor. Ea se gaseste in mai multe culori.

Incarcatorul USB-C cu 2 porturi de 30 W de la Aukey Swift costa 15 dolari si vei avea nevoie si de acesta, pentru ca AirPods Max nu vin la pachet nici cu un incarcator. Cu acesta poti incarca si castile, dar si iPhone-ul tau.

Prin urmare, daca vrei sa iti cumperi sau daca ti-ai cumparat deja o pereche de casti AirPods Max, vei avea nevoie si de alte accesorii pentru aceste casti, precum protectoare, incarcator, cablu audi si o carcasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *